top of page
pexels-photo-3830752.jpeg

QUI SOM?

Som un equip de professionals de diferents especialitats que plegats fem crèixer "Astrolabi, centre de teràpies i autoconeixement", oferint serveis de qualitat, coherència i ètica professional. La nostra filosofia es basa en un treball interdisciplinari i de cooperació, el qual implica coordinacions habituals a nivell intern i també amb professionals externs buscant una atenció integral. 

Junts vetllem per fomentar un equilibri psicològic, personal i social de totes les persones que feu possible la nostra presència. A Astrolabi oferim l'espai per a que gaudeixis d'un moment per aturar-te, per relaxar-te i dedicar-te aquell temps que sovint no trobes en el dia a dia.

INSTAL·LACIONS

Astrolabi està ubicat en un edifici de Santa Margarida i els Monjos. Aquest compta de quatre sales, dos banys, cuina i un espai diàfan on es realitzen activitats en grup, tallers, formacions,… També un petit pati que ens permet realitzar certes activitats d’exterior. Per a nosaltres és molt important la llum natural, espais amplis i harmònics, tant per al benestar dels diferents professionals que hi treballem, com per a totes aquelles persones que hi assisteixen. Considerem bàsic cuidar de l’entorn per a afavorir el benestar individual i col·lectiu.

IMG_20190909_160851.jpg
pexels-bruno-scramgnon-315658.jpg

PROPÒSITS

Astrolabi neix amb l’objectiu de crear un espai a Santa Margarida i els Monjos per a aquelles persones i famílies que vulguin rebre suport en algun àmbit de la seva vida. També amb el desig de ser referent per als adolescents i joves que busquen adults i companys que ofereixin escolta activa, presència i confiança per a compartir les seves inquietuds, desitjos…

bottom of page